kedd, augusztus 28, 2007

Magyar Gárda. Jah. Sok barátom fél tőlük. Én nem. Én szégyellem magam miattuk.
Szeptember 9? Tulajdonképen akár el is mehetnék, nekem is van vagy 2-300 példányom. Van, ami megmaradt még 6-7 éves koromból, de akad olyan is, amit azért vettem, mert meggyőzően dieselpunk külseje volt, vgy azért, mert infantilis vagyok.



Hot Wheels rulez.

vasárnap, augusztus 19, 2007

A rendszeres neteleréssel rendelkezők közül már csak Srakker és én tartjuk a frontot.


Nem megyünk iwiwre.


Hell yeah!

péntek, augusztus 17, 2007

Sokadszorra kapon azon Forrestet, hogy a dezodoromat nyalogatja. Ez rögtön felvet három kérdést.

1. Ha az alkoholért teszi, miért nem szagol bele a whiskymbe?
2. Ha simán imponál neki a kék Gillette, miért nem eszi a borotvahabomat?
3. Lehet, hogy ez nagyon régi szokás, és már hónapok óta vegytiszta macskanyállal permetezem magam minden zuhanyozás után?

csütörtök, augusztus 16, 2007

Nah, szóval. Ha valaki nem tudná, van egy picsa jó állásom már vagy 2.5 hónapja. A társaság jó, a munka korrekt, a pénz pedig a legjobb. Sok. Kár, hogy év végéig ebből egy tetves fillér sem az enyém, de a körülmények, meg az ő szopós összejátszásuk. A "körülmények" közé sorolom persze az elmúlt években tanusított balfaszságomat is, de a vége ugyanaz.

Még egyszer; amit most csinálok, az majdnem ideális meló számomra. Főleg a pénzért, persze, de ha a munkakörülmények nem lennének korrektek, már rég felborítottam volna az asztalt. Nem azért dolgozom tehát kibaszottul, agyatlanul és geci módon sokat, mert hajtanak, hanem mert életemben először érzem, hogy minden tetves nap és óra készpénzre váltható. Ráadásul, mivel eleget picsogtam a számítógépnek csúfolt hulladékhalmazom miatt, talán kapok céges gépet is, ide, a macskaszőrrel, csikkekkel és sörhabbal borított melóhelyemre.

Most ellenben alszom. Ingyen.
Köszönöm gondoskodásodat, te kóristafiú-molesztálók védelmezője, te buta vén fasz, de gondját viselem én a sárkányomnak. Néha adok neki két büdös nagy pofont, hogy körbeforduljon az a vörös feje, mint a bagolynak, de amúgy megvagyunk, ő meg én.

"Úgy tűnik, lehetetlen szembeszállni ezzel az uralkodó gondolkodásmóddal, mindazzal a médiaerővel, amellyel rendelkezik, de Isten erősebb a sárkánynál, a szeretet diadalmaskodik és nem az önzés."

Akkor csak térdre, csuhás, azt' szeress. Én majd kételkedem. A szereposztás ki van találva.

A vad istenhívők meg újabban muzulmánok, de gondolom, az ő szeretetükből azért nem kérnél, mi?

vasárnap, augusztus 12, 2007

A csajom igazzy struccot sütött nekem ebédre. Ahhoz képest, hogy madár, nem is rossz, elvégre nyomokban sem emlékeztet a fehérhúsra. Talán olyasmire hasonlít, mint a marha. BTW kíváncsi vagyok, ez is rohangál-e fejetlenül, miután levágják?

Deja Factorynak és SRunmodnak pdig sok boldogságot a továbbiakban is.

szombat, augusztus 11, 2007

Hirtelen rájöttem, hogy a Pentera nem elég durva (5 minutes alone, nem valami régi, cicanadrágos prüncögés).

A Rough justice-ban több agresszió van. Mert élethű. A KMFDM, a Korn meg a Nine Inch Nails és a Motörhead meg egyenesen Panterába törli az orrát, mert az elég selymes.

kedd, augusztus 07, 2007

A végén még én is gránátot hajítok a kirakatba. Nem elsőként és tartok tőle, hogy nem is utolsóként.

Háttérinfó itt:
http://brainoiz.blogspot.com/2007/07/efott-szakma-morgs-bikinik.html

...és itt:

http://proba.wordpress.com/2007/07/30/freelancer-a-word-to-relearn/

Ha pedig tudnátok, hogy milyen Benny Hill feldolgozására váró jelenetek zajlanak le itt a szarpocsolyában, zokognátok.

Uramisten, baszki, egyszer a szakmában uralkodó kicsinyesség és/vagy agyatlanság el fogja érni a kritikus tömeget és akkor elnyeli az univerzumot a kibaszott nihil. A magyar sci-fi is olyan, mint a kolbász. Ne akard tudni, miből készült.