csütörtök, április 26, 2007

Alkotói válság = az ember sokat vedel és nincs kedve dolgozni.

szerda, április 25, 2007

Az a gáz azzal, ha az ember megpróbálja álomba sörözni magát, hogy az utolsó dobozban vagy pont egy korttyal több, vagy éppen kevesebb van a kelleténél. Mindig egyetlen korttyal.


Bassza meg.

csütörtök, április 19, 2007

A zsebemben a jegy a Stones koncertre, a Sziget szervezői idén megerőltették magukat és a elrángatták az NIN-t és a Toolt. Ennek ellenére idén sem lesz '95.

péntek, április 13, 2007

Fosul megy ez a cigi-minimalizálási program. Négy szál Ronson van a dobozban, a tervek szerint ezzel ki kell húznom holnap délutánig. Ha elbaszom, van itt szemben egy nonstop. Ha lemegyek, vesztettem. Ha nem, akkor is.
Minden fosul megy. Gyenge vagyok, nyilvánosan.
Máshogy látok bizonyos dolgokat, mint 24 órája. A probléma pedig nem az, hogy berúgtam, hanem, hogy kijózadodtam. Ebből sok dögös oneliner születik, vagy rossz vége lesz. Kurva rossz.

csütörtök, április 05, 2007


"Underneath the lamplight/by the barrack gate/poor old Marlene waits and waits and waits/for Hans or Heinrich for Kurt or Fritz/to get their mitts around her tits/but poor Lili Marlene will ever wait in vain.

Search your pocket sergeant buy the lads a round/one for every jerry that’s lying on the ground/and poor Lili Marlene/ will ever wait in vain

Who’s that coming speeding through the desert night?/why Karl and Johann filling their shirts with shite?/be generous with ammo pump them full of lead/now Johann’s dead/there goes Karl’s head/and poor Lili Marlene will ever wait in vain/

The hun he tries to chase us/what a bloody farce/Jurgen’s got no legs left and Max can’t find his arse/all across the Vaterland they answer the call/and one by one they fall for sweet fuck all/and poor Lili marlene will ever wait in vain”


Ez itten egy idézet Garth Ennis War stories című képregénysorozatából. Garth Ennis egy állat. Persze az ő cuccait valamivel nehezebb megfilemsíteni, mint Frank Milleréit, de legyünk ezért hálásak, úgyis csak elbasznák. Gyengébbek kedvéért megjegyzem, hogy fenti kis szösszenet eredetije a második VH folyamán a worldwide top 10 első öt helyét foglalta el.

Terveim szerint az Ennis verziót idézni fogom itt-ott.




Köszönet PsycloneJack kollegának, aki szorgalmasan abuzálja az összes oldalt, amely rendkívüli mértékben sérti a szerzői jogokat.