hétfő, június 26, 2006

Egy dolog miatt jó, hogy Asszonyállat nincs itthon; nem kell elmagyaráznom neki, mitől is lett kék Wilhelm. Azért gyakorlom:

"Szóval az úgy volt béjb, hogy vettem magamnak egy aszaltszilvás joghurtot, de miután felbontottam, megszólalt a mobilom, mire én bementem a szobába felvenni, magára hagyva a jobb sorsra érdemes tejterméket. Gondolom, ezután el tudod képzelni."

vasárnap, június 25, 2006

Asszony lelépett, hogy megtartsa a kis nyomoronc ékszerész-wannabeknek a szokásos zebegényi fejtágítót. Az oké, hogy máris hiányzik, de külön aggódom amiatt, hogy most ki a franc fog helyettem gondolkodni az elkövetkezendő 10 napban? Elszoktam már az effélétől az utóbbi időben.

szombat, június 24, 2006

Hogy mivel játszik Asszonyállat 12 éves öccse? Ezzel. Meg kéne tiltani az effélét ilyen taknyosoknak, mert ezzel fogy a site sávszélessége és így én nem tudok felhőtlenül szórakozni. Jah és van második rész is, lehet használni a google-t.

csütörtök, június 22, 2006

Ezt a Bush gyereket télleg nem ártana lelőni, de nem itt és nem most.

A doki meg aszonta, hogy ha már muszáj írnom, ne klaviatúrát használjak, hanem tollat, mert ellenkező esetben szeptemberben műtenek. Amikor közöltem vele, hogy az ajánlat annyira reális, mintha én javasolnám neki, hogy szike helyett láncfűrésszel végezze a munkáját, elmosolyodott. Mintha élvezte volna.

Mindegy, nincs se csontdaganatom, se nyirokmirigy-rákom, a röntgen csak egy félrecsúszott ínszalagot talált, tehát van ok az ünneplésre.

kedd, június 20, 2006


Ma karnyújtásnyi közelségbe kerültem valamihez, amit évek óta tervezgettem. Vidulni korai, ezer és egy apró, pitiáner problémán bukhat el az egész, de azért nehezen tudom letörölni a képemről a permanens vigyort. Addig jó, amíg más nem törli le. Részletek majd.

Amúgy meg 350$ a CPM3V verzió, amikor a szabvány 5160 csak 100? Kurva sok. Le vagyok hangolva. Azt hittem, a 3.5-ös pengehosszú kijön 150-ből.

péntek, június 16, 2006

A Spyderco fórum egyik kedves, nőnemű moderátora finoman megkérdezte, hogy hét éve használt freemail.hu-s címem - amely mellesleg jó volt a bladeforums.com-nak, a knifeforums.com-nak, a usualsuspect-net-nek valamint a benchmade.com-nak - nem kizárólag spamelésre szolgál-e, mert olyan gyanúsnak látszik, ugye. Írtam neki választ. Finom voltam és diplomatikus. Tényleg. De azért morgok.

További zúgolódások: miután olyan szépen megcsinálták a Deák téri Gödör környékét és telebaszták fűvel is, akkurátusan kitették a szokásos táblákat, miszerint a rohadt gyepen nemcsak terepversenyt tilos rendezni, de ránézni is csak szőrmentén szabad. Két naplopó közteres járőrözik arra, akik árgus szemekkel figyelik, nem használja-e valaki rendeltetésszerűen a jobb sorsra érdemes zöld mégyzetmétereket. New-Yorkban, Amszterdamban, vagy - horribile dictu - Londonban azt hiszik a barmok, hogy a város közepén éppen azért jó az a kurva növényzet, hogy öt perc ejtőzésre le lehessen ülni rá. Gondolom, mind tévednek.

Most pedig, ahelyett, hogy forradalmat csinálnék, azt fogom tenni, amit minden modern forradalmárnak tennie kellett volna: macskaszart fogok lapátolni.

hétfő, június 12, 2006


Újabban mániákusan ragaszkodom hozzá, hogy a háztartásban felgyülemlett műanyagpalackokat és konzervdobozokat a megfelelő hulladéktárolóba helyezzem el, sőt, még asszonyállat hajáról is leordítom a festéket, ha nem így tesz. Recycling rulez. Mi a franc? Csak nem kezd kiütközni rajtam a fritz vérvonal? A végén még tüchtig leszek, baszki.




szombat, június 10, 2006

Üdv, Mirrorshade. Longtájmnószí.


A jobb első zsebemet egy ilyen fogja annektálni, kábé abban a pillanatban, ahogy hozzáférhető lesz. Előreláthatólag 30-40$ tájára árazzák majd, az acél nyolcad hüvelyknyi 13C26 lesz, méretére nézve az itthon legális 8 centit célozták meg, a penge laposan köszörült, és - ahogy a képen is látszik - framelock. Tökéletes.

Amúgy meg hirtelen lett Keleti szél I-II a kedvenc fantasy-szerzőmtől, asszonyállat hamar dedikáltatta magának, így hát, ha olvasás közben véletlenül átitatnám ginnel, mint a Karnevál kötetemet pár évvel ezelőtt, minden bizonnyal végem lesz, mint a botnak.


Van egy csodálatos, új acélborítású klaviatúrám, így egy csodálatos, új acélborítású klaviatúra püfölése közben fáj a jobb karom, mint az állat. A doki aszongya, elmúlik műtét nélkül is. Kiderül.

szombat, június 03, 2006

"This may take a few minutes, if you have a large blog."

Van ebben valami költői, nem? Olyan, mint egy kibaszott tamponreklám.
Ha pedig még egyszer valami punnyadtarcú, trendi albalfasz-helyettes kíslérletet tesz arra, hogy a - kibaszottul mellesleg - Búvárzenekarként ismert entitást bloggerként defíniálja, bántani fogom. Ezt úgy értem, hogy először megütöm, és még akkor is bántalmazom random tárgyakkal, amikor már azt is elfelejtette, hogyan is került a padlóra.
Az aktuális kabalám egy '38-ból származó félpennys a druszám, őfelsége VI. György arcképével díszítve. Hihetetlen egy súlya van ennek a szaros váltópénznek. Bizonyosan ért valami, ha mést nem, hát egy adagnyit abból az ehetetlen fish & chipsből, borsómártással.

Korszellem, baszki.

Igen, próbálok írni, és habár a minőséggel elégedett vagyok is, a mennyiség dögvészesen szánalmas. Dízelmotor nem indul ilyen nehézkesen -20-ban. Én meg itten blogot írok valami hasznos dolog helyett, mert egyszerűbbnek látszik. A könnyű siker ribanca vagyok, nah.